Zoek jij een grafisch ontwerper of webdesigner?

Ik ben dol op ideeën! Zeker als ze bruisen!
Als Elementor-Pro expert ben ik in staat om in korte tijd een idee om te zetten tot een mooie huisstijl en website.

Ontwerpen met verkoopsucces in mind!

Met Elementor PRO kan ik snel ideeën vormgeven.

Met Unique Selling Points (USP) en Unique Buying Reasons (UBR) in mijn achterhoofd geef ik merken een beeld en ontwerp ik bijbehorende website. Wat maakt jouw dienst of product uniek? Hoe kijken jouw toekomstige klanten daarnaar? Hoe ziet dat eruit?

Het resultaat: Geen uitgebreid rapport, maar direct een werkende website met uitgedachte design elementen. 

Betaalbaar webdesign! Mogelijk door het gebruik van Elementor.

Lumineus design ontwerpt met Elementor PRO

Elementor pro expert

Wij bouwen alle WordPress websites met Elementor Pro

Jouw ideeën kunnen we snel (dus betaalbaar) omzetten naar een website. En je kunt er zelf heel eenvoudig mee werken.

Heb jij al een website maar kan het beter? Is het aanpassen van beeld of tekst op je website nu een kostbaar of lastig traject? Maak je nog geen gebruik van een PageBuilder (een PageBuilder is een tool waarmee je heel eenvoudig tekst en beeld aanpast). Of wil jij gewoon een beter of ander webdesign? Je inhoud visueel of inhoudelijk verbeteren? Niet bezig zijn met werk wat niet bij je past? Laat Lumineus Design, samen met haar partners, met je meekijken! 

SAMENWERKEN

Door samen te werken zijn we tot veel in staat. Alles begint met een helder plan. Een strategie en dan gaan. We luisteren naar jouw plannen? Jouw ideeën en zetten dit om tot Lumineuze producten. Grafische uitingen of online producten als een website. Soms verwijs ik je door naar een specialist. Kundige tekstschrijvers, techneuten, social media experts of SEO specialisten. Wij doen samen  ‘het’ werk voor jou.

Elementor expert inschakelen

Elementor Pro is mijn grootste vriend geworden. Met deze tool kan ik heel snel een gaaf webdesign voor je neerzetten. Nadat ik geluisterd heb naar jouw wensen, vertaal ik binnen mum van tijd dit naar een visueel webdesign. Inmiddels ben ik zelf een Elementor Expert en door samen te werken met andere ElementorExperts en WordPressExperts tot heel veel in staat. Wil jij je eigen website eenvoudig kunnen aanpassen? Laat ons een mooie website met WordPress en Elementor PRO ontwikkelen voor jouw business.

Minimaliseer kosten

Met Elementor Pro in staat om in korte tijd jouw bedrijf of product online neer te zetten.

Alleen tevreden klanten

Tijdens een intakegesprek wordt duidelijk of ik wat voor je kan betekenen. Is er een match? Kan ik ervoor zorgen dat jij tevreden gaat zijn? Dan help ik je graag verder.

Samen sterk

Door samen te werken, elkaars krachten in te zetten, maken we de mooiste dingen.

Techniek

Zelf ben ik de Creator. Met Elementor kan ik maken wat jij nodig hebt. Soms willen we meer? Dan schakel ik o.a. finalwebsites in of een andere Lumineuze partner. Bij elk project kijkt er een partner mee. Samen zie je meer. Dit is GOUD waard.

Welk pakket wens je

Het begint met jouw bedrijfsidee. Laten we dit bespreken! Graag vul ik ze aan met wat lumineuze ideetjes en vertaal ik het geheel tot huisstijl, website en alles wat erbij komt kijken. 

vanaf

€650

Huisstijl

vanaf

€1500

Stijl & onepager

vanaf

€2500

Website + shop

Veel gestelde vragen

Ja, jij bent als opdrachtgever eigenaar van de huisstijl. Je ontvangt een pakket met open bestanden. Je kunt hier zelf mee aan de slag of huurt wee andere professionals in. Wij gaan voor maximale flexibiliteit voor jou als klant.

Heb je zelf geen zin of tijd om de website aan te passen? Het is belangrijk altijd actief met je eigen site bezig te zijn. Vaak schiet dit erbij in, daarom zijn wij bezig pakketten te ontwikkelen waarbij we met regelmaat contact met je zoeken en voor jou nieuwe content gaan maken. 

Met Elementor Pro kun je eenvoudig zelf wijzigingen doorvoeren, maar ook dat kunnen wij voor je doen.

Ik ben vooral een designer. Maar met een liefde voor techniek. Veel begrijp en kan ik. Dat stukje wat anderen beter kunnen, daar huur ik partijen voor in. We werken samen! Dat geeft het beste resultaat.

Ja, ik kan met andere pagebuilders werken zoals DIVI. Alleen ik ben nu zo blij met Elementor dat ik daar voornamelijk mee werk.

Dat kan! Zoek jij een partner die kan meebouwen aan jouw website? Die een netwerk heeft van techneuten, fotografen (video), motiondesigners, tekstschrijvers, socialmedia experts en meer? 

Graag deel ik mijn contacten en help ik jou verder. Of help ik je door praktisch uit te voeren. Ontwerpwerk, strategie ontwikkelen, grafisch ontwerp en webdesign. 

Ik werk vanuit Ede GLD. Veel van mijn klanten zitten in Utrecht (30 min met de trein), Amsterdam (60 min), Nijmegen (30min) maar ook zeker dichterbij Ede!

Ede ligt lekker centraal.

Lumineus design is benieuwd naar je ideeën! Kunnen wij met grafische ontwerpen of met een webdesign jou helpen? Neem contact op!

Wat klanten zeggen

"Naast een nieuwe website ontwikkelde ze ook een nieuwe huisstijl en belettering voor op ons pand. Ons kleurrijk karakter komt nu letterlijk 'goed uit de verf!"
Miranda
Directeur basisschool
"Zij begreep wat ik wilde! De uitkomst van de vertaalslag, daar ben ik heel blij mee"
Karlijn
Bedrijfspsycholoog
"Binnen 2 weken had ik een nieuwe huisstijl en website. Super blij mee"
Anton
Pianostemmer
"Wij werken nu ook met Elementor Pro. Soms komen we ergens niet uit. Janneke of Olaf helpen ons dan goed op weg"
Bram
Vlees Webshop
"Van logo, tot verpakking, flyers, folders en webshop! Lumineus Design ontwierp en organiseerde dit. Wij zijn meer dan tevreden! "
Eric
Bakker