Selecteer een pagina

Nieuwe stijl implementeren

BearingPoint Caribbean, een leuk bedrijf met een enthousiast jong team. We begonnen 5 jaar geleden met het ontwerpen van de website in oude huisstijl. Vervolgens hebben we een vertaalslag gemaakt met een nieuw te ontwikkelen stijl. We ontwierpen een bibliotheek van iconen / visuals en meer, intern te gebruiken voor presentaties. Maar ook als basis voor diverse infographics en visuals voor op de website.

Samen werken met het team

Eerst werkte ik op Curacao, later vanuit Nederland met behulp van Skype op afstand.
Het bedrijf en team groeide snel, werkte ik eerst voornamelijk zelfstandig, deed ik dat later samen met het team. Naast het ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen (website – infographics – advertenties – visuals voor op de website – socialmedia uitingen – beursmateriaal) dacht ik mee, hoe doelen te bereiken. Zo bedachten we een manier om nieuwe medewerkers te trekken naar BearingPoint op Curacao, door middel van een hele gave Challenge.

 

  • Conceptontwikkeling 75%
  • Online 15%
  • Offline 10%

Concept ontwikkeling

Met een duidelijk doel voor ogen samen een plan uitdenken. Vervolgens uitgewerkt tot flyers – visuals voor online – posters – facebookheader en meer.

Infographics

Ingewikkelde informatie presenteren is altijd uitdagend. Door duidelijke infographics te maken, wordt dit een stuk eenvoudiger. Een leuke uitdaging om materie dusdanig te begrijpen om de vertaalslag te kunnen maken.